Düzköy Nazım Kayhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 462 8115213
WEB http://nazimkayhanmtal.meb.k12.tr
Adres : Orta Mahalle, İstiklal Caddesi, No 4, 61390, Düzköy/TRABZON
VİZYON : Bugününü dünden iyi; gününü yarının sağlam basamağı yapabilen bir kurum olmaktır.
MİSYON : Düzköy Nazım Kayhan Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak bizler; düşünen, öğrendiklerini sorgulayan, yeteneklerinin farkına varıp ön plana çıkaran, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven ve öz değerlerine sahip çıkan bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli, dürüst, özgüven duygusu gelişmiş bireyler yetiştirmek; sektöre nitelikli meslek elemanları kazandırmak ve öğrencileri alanları ile ilgili bir yüksek öğrenim programına hazırlamaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 1
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Bahçe : 1
Saatler : Pazartesi: 08.30 - 16.45 Salı: 08.30 - 16.45 Çarşamba: 08.30 - 16.45 Perşembe: 08.30 - 16.45 Cuma: 08.20 - 16.40
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Pansiyon : Yok
Lojman : Sayısı:0
Servis : Trabzon - Akçaaabat - Düzköy güzergahında işleyen personel servisimiz mevcuttur.
Ulaşım : Düzköy ilçe merkezinden her saat başı Akçaabat´a dolmuş olmakla birlikte belirli saatlerde Düzköy - Trabzon hattı da çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : 2016 yılı TÜİK verilerine göre 14.059 nüfusa sahip olan Düzköy ilçesi 6´sı merkezde olmak üzere toplamda 15 mahalleye sahiptir. Temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan Düzköy, yayla ve inanç turizmi açısından da önemli bir yere sahiptir. Özellikle Karadeniz bölgesinin en büyük camisi olup Haçkalı Hoca Baba adıyla anılan Mustafa Tarhan´a ithaf edilen Haçkalı Hoca Baba Camii ile dünyanın en uzun mağaralarından birisi sayılan Çal Mağarası turizm açısından revaçta olan yerlerdir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup Akçaabat´a 26, Trabzon´a ise 35 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : 100
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda erkek öğrencilere yönelik futsal, voleybol ve masa tenisi faaliyetleri mevcutken kız öğrencilere için voleybol çalışmaları yapılmaktadır. Ayrıca kız - erkek öğrencilere yönelik atletizm, bocce ve dart sporlarında ön çalışmalarımız mevcut olup yeterli miktarda katılım sağlandığı takdirde bu branşlar da aktif hale getirilebilir durumdadır.
Bilimsel Etkinlikler : 2015, 2016, 2017 yılında TÜBİTAK Bilim Projeleri´ne aktif katılım sağlayan okulumuz bilişim teknolojileri, biyoloji, felsefe, fizik, matematik ilçe bazında takdir toplamıştır.
Proje Çalışmaları : e-Twinning Projesi Programming is Seriously Easy
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2015 Erasmus K102 AB Projesi: Polonya ve Çekya ile ortaklaşa yapılan Elektrik - Elektronik Teknolojisi Alanı ve Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri için staj eğitimi. 60 öğrenci, 9 öğretmen ve 1 idarecinin katılımıyla gerçekleşmiştir. e-Twinning Projesi: Portekiz ile ortaklaşa yapıldı.